Skip to content
zaklada-logo-header

Zaklada Josip Sruk Sekularist

Prva Zaklada za promoviranje sekularnosti u Hrvatskoj

Mediji o nama

Protagora:„Osnovana Zaklada Josip Sruk sekularist i utemeljenje Priznanja „Protagora“"

U zagrebu je 9. 12. 2019. Održana konferencija za medije koju su organizirali udruga Protagora i Zaklada Josip Sruk sekularist

Cilj konferencije je bio obavijestiti javnost o osnivanju Zaklade Josip Sruk sekularist.

Zaklada Josip Sruk sekularist nazvana je po svome idejnom osnivaču te donatoru g. Josipu Sruku, pravniku i autoru knjige „Zašto nisam vjernik“ – koja je također prezentirana na konferenciji.

Više pročitajte na linku: OVDJE

Centar za građansku hrabrost: „Zaklada Josip Sruk Sekularist"

U Zagrebu je 9. 12. 2019. održana konferencija za medije koju su organizirali udruga Protagora i Zaklada Josip Sruk sekularist.

Cilj konferencije je bio obavijestiti javnost o osnivanju Zaklade Josip Sruk sekularist. Zaklada Josip Sruk sekularist nazvana je po svome idejnom osnivaču te donatoru g. Josipu Sruku, pravniku i autoru knjige „Zašto nisam vjernik“ – koja je također prezentirana na konferenciji.

Više pročitajte na linku:OVDJE

Glas Istre: „Osnovana zaklada za promoviranje sekularnosti"

HINA/EPA

Novoosnovana Zaklada “Josip Sruk-sekularist”, nazvana po svom idejnom osnivaču i donatoru, pravniku Josipu Sruku, predstavljena je u ponedjeljak u Zagrebu.

Zaklada je osnovana sa svrhom davanja priznanja fizičkim i pravnim osobama za cjeloživotni doprinos i iznimna postignuća u promoviranju sekularnosti u Hrvatskoj, te podupiranja rada udruga i inicijativa usmjerenih na zaštitu prava ireligioznih osoba, rečeno je na konferenciji za novinare.

Više pročitajte na linku: OVDJE